پیغام سیستم :

5000-515-599 سامانه پیام کوتاه

sing

رشته : پزشکی 

Nutritional risk profile in a university hospital  population 

جهت دانلود رایگان مقاله انگلیسی اینجا را کلیک نمایید

مقدمه:

شیوع خطر تغذیه بر اساس عوامل متعدد و متفاوت می باشد . ما با هدف تعیین مشخصات خطر تغذیه ای در یک جمعیت بزرگ بیمارستان نروژی. به طور خاص سن ، رده بیماری ها و بخش های  بیمارستانی را درنظر گرفتیم .

مواد و روش ها: بررسی های تغذیه ای به طور معمول در بیمارستان دانشگاه Haukeland، نروژ انجام شده است. در طول هشت نظرسنجی در 2008-2009 ،  3279 نفر با توجه به تغذیه ابزار غربالگری خطر (NRS 2002) طبقه بندی شدند.

نتایج: در این مطالعه خطر تغذیه ای 29٪ بوده است . بالاترین  مورد در بیماران مبتلا به عفونت (51٪) ، سرطان (44٪) و بیماری های ریوی (42٪) و در گروه های مراقبت های ویژه (74٪)، سرطان (49٪) و ریه (43٪) بوده است  .  علاوه بر این، خطر تغذیه ای در 40٪ از بیماران با سن مشخص شد 80 سال در مقایسه با 21٪ از سن  40 سال و 35 درصد از بیماران مبتلا به پذیرش اورژانس در مقایسه با 19٪ با بستری های انتخابی بوده اند . موارد مربوط به اجزای ابزار، خطر تغذیه ای در بیماران مبتلا به کم BMI  20.5 کیلوگرم / m2) 95٪) و / یا ابتلایی بالا (> 7 تشخیص) (45٪) شایعتر می باشد . با این حال آن نیز در بیماران مبتلا به BMI 2: 25 کیلوگرم / M2 (12٪  و در افراد با کمتر از 7 تشخیص (26٪) داده می شود .

نتیجه گیری: خطر تغذیه ای در بیماران با سن بالا، BMI پایین، cornerbidity شایع تر بود، و با عفونت ها، سرطان یا بیماری های ریوی و بیماران که به خانه های سالمندان مرخص شدند. با این حال، بیشترین تعداد افراد در معرض خطر تغذیه 3MI در محدوده نرمال قرار گرفتند  و یا اضافه وزن داشتند، 60-80 سال سن داشتند و در گروه های پزشکی عمومی و یا عمل جراحی پیدا شد. نکته مهم، بیماران جوانتر و بیماران دچار اضافه وزن نیز تحت تاثیر قرار گرفتند . بنابراین، غربالگری خطر تغذیه ای باید در کل جمعیت بیمار به منظور شناسایی، در این گروه متفاوت از بیماران انجام بود: افراد در معرض خطر تغذیه ای قرار می گیرند .

کلید واژه ها:خطر تغذیه,سوء تغذیه,غربالگری, بیمارستان, شیوع, بزرگسالان


جهت مشاهده فهرست مطالب اينجا کليک کنيد

با کليک بر روي دکمه دانلود به صفحه پرداخت هدايت ميشويد و ميتوانيد با کليه کارت هاي بانکي پرداخت را انجام دهيد

پس از پرداخت به صفحه دانلود منتقل ميشويد و ميتوانيد همان لحضه فايل را دانلود کنيد

براي دانلود روي دکمه زير کليک کنيد

در صورت هرگونه مشکل در خريد با شماره 4818-401-0933 تماس بگيريد




مطالب مرتبط

Related Posts