پیغام سیستم :

5000-515-599 سامانه پیام کوتاه

sing

مقاله رشته کشاورزی/ صنایع غذایی

 دانلود رایگان مقاله لاتین

ديويد فارل، دانشكده علوم زمين، محصولات كشاورزي و غذايي، دانشگاه كوئينزلند، سنت لوسيا 4072، كوئينزلند، استراليا

 کاهش شديد مصرف تخم مرغ در کشورهاي توسعه­ يافته طي دهه 1990 وجود داشت. اين امر به دليل نگراني­هاي مربوط به ميزان بالاي کلسترول تخم مرغ­ها بودکه از ملاحظه اثرات کلسترول بر بيماري کرونري قلب نشات مي­گرفت. در حقيقت، سطح کلسترول خون فقط در حدود رتبه­هاي چهارم يا پنجم عوامل مخاطره­آميز بيماري کرونري قلب مي­باشد. دخانيات، اضافه وزن بدن،کم تحرکي، فشارخون بالا و تنش عوامل مهم ديگر مي­باشند، اما تبليغات درباره اثرات ثابت نشده کلسترول جيره غذايي بر بيماري کرونري قلب تاثير زيادي بر فروش غذاهاي غني از کلسترول به ويژه تخم مرغ داشت. با وجود اينکه نشان داده شده است که عوامل جيره­اي ممکن است فقط حدود 25 درصد از همه علت­هاي افزايش کلسترول خون به شمار آيند (ناراهاري،2003). يک تخم مرغ 60 گرمي حدود 200 ميلي­گرم کلسترول دارد. معيار حداکثر مصرف توصيه شده کلسترول در روز 300 ميلي­گرم است.


جهت مشاهده فهرست مطالب اينجا کليک کنيد

با کليک بر روي دکمه دانلود به صفحه پرداخت هدايت ميشويد و ميتوانيد با کليه کارت هاي بانکي پرداخت را انجام دهيد

پس از پرداخت به صفحه دانلود منتقل ميشويد و ميتوانيد همان لحضه فايل را دانلود کنيد

براي دانلود روي دکمه زير کليک کنيد

در صورت هرگونه مشکل در خريد با شماره 4818-401-0933 تماس بگيريد




مطالب مرتبط

Related Posts