sing

مقدّمه :

شير و فرآوردهاي آن به همان سهولت كه به مصرف مي‌رسد، توليد نمي‌گردد. مراحل توليد محصولات لبني از تهيه شير، جمع آوري، حمل ونقل و تحويل به كارخانه، تغيير و تبديل در كارخانه و توزيع، تا رسيدن به دست مصرف كننده همواره با دشواريهاي بسياري همراه است، از اين روبررسيهاي علمي‌دقيق و برنامه ريزيهاي قابل اجراي همگام با پيشرفت تكنولوژي را مي‌طلبد. شير به موجب آنكه غذايي است تقريباً كامل و كليه عناصر لازم را به صورت متعادل دارا مي‌باشد، بديهي است كه از حمله ميكروبها مصون نمي‌ماند، و چنانچه در تهيه، نگهداري و توزيع آن دقّت كافي نشود ،براثر آلودگي ميكروبي به سرعت فاسد شده، مصرف آن نه تنها جبران كننده كمبود هاي غذايي بدن نخواهد بود،بلكه ممكن است منجر به عفونت يا مسموميتهاي غذايي نيز شود.


جهت مشاهده فهرست مطالب اينجا کليک کنيد

با کليک بر روي دکمه دانلود به صفحه پرداخت هدايت ميشويد و ميتوانيد با کليه کارت هاي بانکي پرداخت را انجام دهيد

پس از پرداخت به صفحه دانلود منتقل ميشويد و ميتوانيد همان لحضه فايل را دانلود کنيد

براي دانلود روي دکمه زير کليک کنيد

در صورت هرگونه مشکل در خريد با شماره 9343-902-0930 تماس بگيريد




مطالب مرتبط

Related Posts