اگر هنور در سایت ثبت نام نکرده اید از اینجا ثبت نام کنید ورود به سیستم
اگر نمیتوانید وارد پنل کاربری خود شوید از اینجا اقدام کنید آموزش و راهنما
اگر نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید سامانه پیامک جهت دریافت انتقادات و پیشنهادات
10 40 10 30 20 5000


![]() |
گزارش کارآموزی از کارخانه لبنی |
![]() |
حجم فايل : 170kb |
![]() |
عنوان کامل : |
![]() |
فرمت فايل: ورد (قابل ویرایش ) |
![]() |
تعداد صفحات پروژه: 55 |
![]() |
قيمت : 20000 تومان |
مقدّمه :
شير و فرآوردهاي آن به همان سهولت كه به مصرف ميرسد، توليد نميگردد. مراحل توليد محصولات لبني از تهيه شير، جمع آوري، حمل ونقل و تحويل به كارخانه، تغيير و تبديل در كارخانه و توزيع، تا رسيدن به دست مصرف كننده همواره با دشواريهاي بسياري همراه است، از اين روبررسيهاي علميدقيق و برنامه ريزيهاي قابل اجراي همگام با پيشرفت تكنولوژي را ميطلبد. شير به موجب آنكه غذايي است تقريباً كامل و كليه عناصر لازم را به صورت متعادل دارا ميباشد، بديهي است كه از حمله ميكروبها مصون نميماند، و چنانچه در تهيه، نگهداري و توزيع آن دقّت كافي نشود ،براثر آلودگي ميكروبي به سرعت فاسد شده، مصرف آن نه تنها جبران كننده كمبود هاي غذايي بدن نخواهد بود،بلكه ممكن است منجر به عفونت يا مسموميتهاي غذايي نيز شود.
جهت مشاهده فهرست مطالب اينجا کليک کنيد
مطالب مرتبط
Related Posts