پیغام سیستم :

5000-515-599 سامانه پیام کوتاه

sing
پاورپوینت / رشته صنایع غذایی با افزایش سریع استفاده از رنگ های شیمیایی اثرات آنها بر مواد غذایی و سلامتی مصرف کنندگان مورد توجه قرار گرفت و این امر منجر به وضع قوانین زیادی در سراسر جهان در مورد استفاده از آنها شد به عنوان مثال در آمریکا استفاده مجاز از رنگ های سنتتیک از 700 به 7 مورد کاهش یافت. توسعه قابل توجه استفاده از رنگ ها و تجارت گسترده آنها از یک طرف و کاهش اعتماد مصرف کنندگان نسبت به صنایع غذایی به دلیل ترس از اثرات افزودنی ها بر سلامتی آنها از طرف دیگر به گسترش استفاده از ...
قیمت : 4000 تومان
ادامه + دانلود